Vi har kandidaterna till din IT-support

D-Source drivs av personer med lång bakgrund att hjälpa företag med att ta fram kandidater för inhyrning eller anställning inom IT. 

Kunder säger om oss

21st Century Mobile
Christian Gröning, CEO

Under 21st resa har D-Source varit en partner som hjälpt oss att träffa rätt när det gäller våra rekrytering- och konsultbehov. Med en professionell affärsdialog och engagemang har D-Source på ett effektivt sätt levererat kandidater med kvalitet.

Softronic
Claes Brikell, Försäljningschef

D-Source varit en partner som hjälpt oss att rätt kandidater för våra konsultbehov. Med en bra förståelse för våra krav har D-Source tagit fram konsulter med rätt arbetsbakgrund, tillgänglighet och pris.

Deras professionella engagemang och långa erfarenhet i branschen speglar väl in i deras effektiva leveranser

Advania
Bobby Bihal, Nordic IT Operation & Support Manager

I have had the pleasure to collaborate with D-Source over the last year, where they have been a champion in helping recruiting the best workers to my previous team.

I have always experienced D-Source as being very professional, humble, serviceminded and honest, who would make them a super asset for any company that need IT-candidates in the future.

VÅRA TJÄNSTER

Nätverk av IT-konsulter

Vi har lång erfarenhet av att samarbeta med erfarna och duktiga enmanskonsulter men också större konsultbolag. Med hjälp av dessa har vi möjlighet att erbjuda våra kunder erfarna IT-konsulter även för de mest nischade projekten.

Ex Systemutvecklare, seniora tekniker ex, IT-Operations, nätverkstekniker, Cloud m.m. Projektledare, förvaltningsledare, IT-arkitekt m.m.

Ring Roger Kårsjö för att få veta mer! 

D-Source egna IT-konsulter

Som konsult på D-Source har alla schyssta villkor och stor möjlighet att själv påverka sin egen situation.

Våra anställda konsulter hjälper våra kunder med IT-support, helpdesk, IT-operations och IT-arkitektur.

Ex, 1st-, 2nd, 3d-line tekniker, IT-operations, virtualisering med VMware och Hyper-V, O365, Azure m.m.

Ring Joachim Adolfsson för att få veta mer!

Rekrytering av IT-personal

Våra rekryterare på D-Source har lång erfarenhet av rekrytering inom IT och att matcha kandidater mot kunders kravprofiler. Vårt fokus och viljan att pricka rätt har gjort att vi i varje behov analyserat kundernas önskemål och lyckats översätta dessa i nya medarbetare.

Ex. .NET systemutvecklare, Helpdesk, Processägare, IT-chef, Nätverkstekniker, IT-operations m.m.

Ring Tomas Rydén för att få veta mer!


Probably the best IT-Source in the Nordics?

Vad kännetecknar ett företag där fredagen aldrig känns för långt bort och där måndagen aldrig är precis runt hörnet? Den frågan ställde vi oss när vi startade D-Source!

Vårt mål är att driva ett företag där både anställda, kunder och partners skall vara en naturlig del av vardagen och där jämlikhet, glädje och kompetens genomsyrar organisationen i sin helhet.

Vi kan hjälpa dig med inhyrda eller anställningsbara IT-personer till din verksamhet eller ditt projekt. 

Vi ser fram emot ditt samtal eller mail!

Kontakta oss:

Vill du bli en av oss? Eller representerar du ett företag som behöver hjälp med tillfällig resursförsörjning eller rekrytering?
Skicka oss ett mail till [email protected] eller hör av dig via svarsformuläret nedan så återkommer vi snarast.

Namn E-post Meddelande Skicka in