KONTAKTA OSS

Roger Kårsjö

Leveransansvarig

Roger har över 15 års erfarenhet av att hyra ut och leverera konsulter. Han lämnar aldrig något åt slumpen och kvalitétssäkrar alltid sin leverans två gånger.

Mobil: 0704-649 889

"Roger köper fortfarande Blueray-filmer"

Joachim Adolfsson

Ekonomi/Administration

Joachim har över 25 års erfarenhet av att driva företag och att coacha team. Hans strategiska ådra och långa erfarenhet gör sig påmint i allt han tar sig an.

Mobil: 0730-299 005

"Jocke springer NY Marathon 2023"

Tobias Skoglund

Försäljningsansvarig

Tobias har ett stort intresse av hur försäljning och behov möts. Detta resulterar i att han gärna lyssnar till kunders krav och behov, för att tillsammans med D-Source team, kunna översätta det i ett förslag till konsult- eller rekryteringslösning.  

Mobil: 0709-147 897

"Utmana gärna Tobias i kickboxning"

Tomas Rydén

IT-rekryterare

Tomas Rydén är en senior IT-rekryterare med en lång karriär inom rekryteringsbranschen. Han har specialiserat sig på att rekrytera högpresterande IT-talanger och har en djup förståelse för den snabbt föränderliga IT-branschen.

Mobil: 0734-248 528

"Finns bara ett lag i Allsvenskan"

Bo Grusell

Senior arkitekt och systemutvecklare

Bo är senior systemarkitekt och systemutvecklare. Han utför både uppdrag hos kunder samt utbildar internt samt som extern lärare. 


"Bo har drivit företag i både Sverige, England och Kina under många år"


Vi är D-Source 

Tillsammans har vi över 50 års erfarenhet av IT-leveranser ur samtliga perspektiv från både leverans- och kundsidan.

Sammantaget våra aktiva år har vi, med hjälp av tidigare kunder, konsulter och leverantörer lärt oss att förstå marknadens höga krav och önskemål av vad som förväntas av ett heltäckande konsultbolag. Detta har vi tagit till oss när vi startade D-Source.

Vår vision är därför inte att bli störst. Vi har istället valt att fokusera på att ligga i framkant vad gäller följande:

  • Återkoppling

  • Intern teknisk förståelse

  • Tydlig transparens

  • Analys och uppriktighet gällande leveransmöjligheter

​Detta tror vi skall generera ett kvalitetssäkrat och genuint slutresultat som genomsyrar hela leveransledet, oavsett om du är kund, konsult eller leverantör.